Okulumuz Tarihçesi

31.12.2012 2078

Okulumuz Şehit Fevzi Mahallesi, Güzgülü sokağında Türk Telekom A.Ş. Tarafından Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde 2006 yılında temeli atılmış olup; 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında açılmıştır.

Okulumuz 2008 yılından bu yana mezun vermekte olup; Fen Lisesine, Anadolu, Anadolu Teknik ve Meslek Lisesine öğrenci göndermektedir.

Okulumuz Yöneltme yönergesi doğrultusunda öğrencileri bir üst öğrenime taşımakta. Açıldığı günden itibaren okul öncesi eğitimine önem vermekte olup; birinci sınıfa kayıt olan öğrencilerin % 90 i okul öncesi eğitimi almış bulunmaktadır. Öğrenme güçlüğü çeken öğrencilere yönelik faaliyet gösteren bir Özel Eğitim sınıfları bulunmakta ve Kaynaştırma raporu olan öğrencilere Bep'leri doğrultusunda kaynaştırma eğitimi yapılmakta olup destek eğitim odasında da faydalandırılmaktadır.